OUR LOCATION

Medusa

12 Qershor, 70000 Ferizaj (Kosove)

Nëse akoma keni dilema se ku mund të gjeni rehati, shërbim dhe ndjenjën e një niveli tjetër, Medusa Shisha Lounge ju ofron të gjitha në një vend. Modernizimi së bashku me traditën e lashtë të hookah-së së bashku gjenden tek ne. Kokteje freskuese, shërbim i denjë dhe aromat tona të jashtëzakonshme na bëjnë të veçantë në të gjitha fushat. Ejani dhe shijojini të gjitha në një vend.